Fredag

Nu börjar jag känna av att man inte är 16år gammal längre, man har gått ut skolan man jobbar och bor inte hemma längre. visst är det skönt att vara äldre, men det är mycket ansvar också.  jhu mer år på nacken man får jhu mer ansvar får man. eller det beror jhu helt och hållet på hur man är som person! men men man ska inte klaga :)


Just nu sitter jag på jobbet och kikar runt lite på datorn! har kollat lite thailand bilder osv. kan inte tänka på hur liten tid det är nu innan jag och jessica åker iväg 17 dagar till thailand phuket!  ska bli så underbart! även känslan av att inte åka utomlands för att supa bort hela resan känns så skön! att bara åka dit för att få kvalitets tid med varandra, mysa och ha det helt underbart! det ska bli så skönt! även första gången jag åker utomlands utan föräldrar, varför jag aldrig varit utomlands utan föräldrar är itne för att jag inte får utan att jag inte haft pengar eller att jag har gjort annat skoj istället ;)

nu har jag jobbat mer än halva mitt pass, vilket känns enormt skönt! ska bli soft att få komma hem imorgon och lägga sig i sängen! hoppas jessica är där! eller juste hon sover hos mormor och morfar! ajja får gå hem och sova utan henne då, tills hon kommer hem! jag började klockan 09.00 imorse och jobbar nog till 12.00 imorgon!


aja ha en underbar helg! sup med samvete och tänk på vad du gör puss

RSS 2.0