Vad sa du? vad som händer imorgon?

ja du.... nu är jag bra jalla trött!! ska käka kladdkakan nu som jessica stolt har bakat! hehe... ska se om den går att äta! närå klart den gör! har redan tjuvkäkat!


imorgon ska jag jobba i butiken, börjar halv tre och stänger sen... sen efter de ska jag iväg och göra lite saker :) 


men ha en underbar kväll/natt så hörs vi :) bloggar mer imon när jag jobbar.... för där finns iafall ett tangentbord som funkar!!! detta får man jhu krupp på! o det jag köpte idag funkar  inte till denna dator! finns inte ingångar till det...  ajja god natt på dig/er!





länge sedan jag la upp när jag sjunger så slänger upp denna :)

Mike Eriksson - Baby can I hold you tonight


Underbara kväll!

ja vad har hänt ikväll då?

ikväll så eller ikväll och ikväll... kan börja med klockan 16.00 så började min o jessicas tvätt tid! hade den fram till klockan 19.00...  jag kan säga såhära att den va enormt jävla välbehövd för jag hade mitt sista par rena kallingar på mig och då är de fasen illa!  men nu är hela lådan full igen! mycket skönt!

klockan 18.30 blev vi klara och då passade jag på att cykla iväg till ett talar möte! Helt okej! personen snackade om sin life story! som tog ungefär 1 timme! väldigt intressant att höra!

efter att jag varit på talar mötet så såg jag johan körde förbi mig så då skrämde jag honom lite och cykla bröve honom vid röljust... tror han blev paff:)

ajja nu har jag varit hemma ett tag! har även lagat mat, blev Kyckling med currysås och ris! vart SJUKT gott :)  och nu till efterrätt så har jessica bakat kladdkaka! INTE ILLA! vart helt paff :)   så nu kikar vi på lets dance tänkte jag säga..., menar so you think you can dance.... ajja tkr det inte är så jävla bra... men men smaken är som baken delad i 2..  



ajja nu krånglar tangentbordet på denna skit dator så jävla mycket så får damp.. så får skriva mer senare :)  hare så underbart :)




värme!

va nyss ner på stan en sväng med älskling! fyfaan vilket jääävla väder det är ute! fyfaan det är för varmt! uscha! va in i butiken en stund o snacka med jacob! blir att jobba imon så han kan vara hemma med Syrran, dom hade hållt på med förlossningen i 24 timmar eller vad han surra om! fattar inte hur man kan stå ut! ni tjejer måste vara mycket starkare psykiskt än oss killar! så är det bara!


ne nu ska jag förslå att vi går ned på stan o köper ett tangentbord och glass :)    ett tips!  köp mjukglassen på City kiosken! 10 kr o du får enormt mkt glass o strössel till! hehe sjukt billigt:)   




ha en underbar dag! 


 

Första dopp!

först o främst vill jag säga att jessica ljuger i sin blogg om att hon tagit sitt första dopp! hon doppa sig bara till naveln sen kom och o sänkte ned hela henne :)  så hon har inte doppat sig helt tkr jag :)   haha! sry älskling!


igår va jag med sebb o marty!  vi eller dom käka och ja knarka vattenpipa! marty har köpt en precis lika som mig :)  HÄRMAPA!!! får inte va själv med något! alltid ska du härma mig! ...  


påtal om ingenting så flög frugan upp ur sängen o säger  att hon tkr de är varmt i vårat sovrumm!   NO SHIT!?  fan de rinner om mig jessica !   men hon har somnat om nu igen... vet inte om hon talar i sömnen! SCARRRRRRYYYYY


ajja back to the reality!  här kommer en pic från vattenpipan sen säger jag god natt!!!!   imorgon blir de ballongen! idag har vi varit i strömsbrobadet! men vi ska tvätta imon så har hinner´inte till strömsbro !   ajja hörs!!


förresten om de är massa stavfel eller de fattas en jävla fittbokstav är det inte för att jag är dyslektiker elller nå! de är för att frugan har en bärbar dator och hon har spillt allt möjligt jävla skit på denna dator!  PLUS!!!  att det är 100000000 miljarder virus på den! så den är SKIT SEG! men så är det med alla tjejers datorer! bara för ni är så kassa med datorer! NO OFFENS!!!   ajja GOOOOOOOOOOOOOOOOD NATT



om dagen!

hej mike heter jag... HEJ MIKE!!! 


idag har vädret varit välldigt fiiint som alla andra vet... och eftersom de är så fint väder så fattar du väll som läser detta att om det är fint väder ute så har man då fan inte tid eller lust att sitta vid en LÖK dator och skriva blogg....   LITE liv har jag Faktiskt! :)


skulle vilja säga att Blogg är precis lika som för killar som lirar Counter strike (CS), fast blogg är för brudar och cs för killar... snacka om en helt KLOCKREN jävla jämnförelse!  10 toasters till mig (Y)




ajja eftersom jag är så jävla över speedad nu ska jag läsa lite.. frugan ligger däckat här bröve.... hmm...   svårt att sova efter 1 burk Monster och 4 koppar kaffe :)   ajaj aj aj



aja hörs då :) 


Tack

10 underbara månader<3

idag är det 10 månader sedan jag träffa min själsfrände (Soulmate). 


Jessica du är mitt allt! finns ingen tvekan på vad jag känner för dig!
så mycket som jag älskar dig, kan inte beskrivas med ord!
du är mitt allt! och så länge jag har dig! så behöver jag ingen annan!
du finns alltid i mina tankar!




Älskar dig jessica så otroligt mycket! är så har överlycklig över den relation vi har skapat med varandra. hur vi är och hur vi beter oss i vårat förhållande! trodde aldrig att jag skulle få ett sånt underbart förhållande som vi har! detta förhållande är något som finns i en film eller i mina drömmar! men nu är det ingen film och ingen drömm! och det är så underbart! ångrar inte en sekund med dig jessica!!!  we are ment to be...så är de bara!

NY dag nya tag!

att ta dagen som den kommer är något jag kör stenhårt på! intressnt va? :)



igår då jävlar va ja o frugan ut till citygross o storhandla! shit vad de va kallt vid alla frysar där! shit höll på frysa arslet av mig! sen efter vi packat allt så när man klev ut ur butiken! då var de som om att man kliver ut ur ett plan när man har precis landat! värmen bara spruta mot än!  ganska skön kännsla! tycker då jag iafall!


idag blir det ocklahoma marknad med jessica och hennes mor o hennes kompis! sen blir det hem till jessicas mormor o morfars stuga! ska bli mysigt!!!



ajja hoppas alla får en underbar dag! för det ska då jag ha!

SOOOL!!!

shit vilken underbar dag! fick sms i morse om att jag blivit morbror för 6e gången nu :)  en liten Leon på 4 kilo (stor biff) som pappa sin kanske? :)   har inte min usb kabel med mig så kan inte föra över bilden! men oj oj oj sikken söting:)  ganska sjukt att alla mina syrror först fått en flicka sen har dom fått en grabb! haha coolt tkr iafall jag :) 


har varit på stan och fikat med amanda! sen va vi på apoteket å shoppa loss!! höhö! sen bar vi iväg hem till mig o frugan! sen så gick vi ner på stan igen! fast med jessica! sen så handla jessica ett mkt fint armband! och jag hitta ett par klockrena solbrillor till stackars amanda som ser ut som en jävla räka! haha :)  ajja nog om detta!


igår kväll haka jag som sakt på eric på slick! träffa mkt bekanta! skojj:)  sen bar de jhu hem med frugan och hennes ko´mpis bella som fyllde 13 år igår plus 5 år:) grattis grattis....



Ne nu ska jag ringa mor så hon får komma o skjussa mig o frugan till citygross o handla FOOOOD :)   ne hare så bra! för de ska då jag ha! helt underbar dag!


PSSS Idag är en såndära dag då jag är nykär (A)

R.I.P Michael Jackson



                                          

Superstjärnan Michael Jackson har avlidit, uppger Los Angeles Times och kändissajten TMZ.
Han dog enligt uppgift på torsdagen efter att ha drabbats av hjärtstillestånd i sitt hem.
Popstjärnan blev 50 år gammal...


Detta är helt sjukt! fattar de inte! kungen av popp är död! :´(   vem fan kan inte sörja detta? helt sjukt! fattar de inte själv!!! hans låtar är de bästa som någonsin har gjorts! och hans dans som många kända har inspirerats av! han kommer nog att bli ihågkommen som Kungen av kungarna! FUCK ELVIS! Michael Jackson is the shit... eller was the shit!  sjukt detta!

fick reda på detta när jag stog på dansgolvet och dansade på slick! trodde de inte först så lära kolla nu när jag kom hem! fyfaan! kan inte tro detta! kommer säga de om om om om igen! uscha!   R.I.P Michael Jackson :( 

LÄNK TILL HELA ARTIKELN HÄR

Några underbara låtar som vi alla hört!

Michael Jackson - I Just cant stop loving you



Michael Jackson . You are not alone


Michael Jackson - Black or white



Michael Jackson - Beat it

kan inte lägga in denna låt... youtube är överlastat eller något... alla kommenterar hela tiden RIP med 1 sekunds mellanrum på alla filmer som lagts upp på honom! helt sjukt! hela denna sak är helt sjuk!

må du vila i frid!



Nu ska jag sova! jessica o bella kikar på sex and city boxen. natti!

Nervös morbror!!!

Fick reda på ett tag sedan att vid klockan 16.00 skulle processen starta förhoppningsvis med födseln eller värkarna eller vad som händer innan man ska föda! är sjukt nervös haha fråga mig inte varför!!! men hoppas att allt kommer gå bra syster!!!


nu väntar jag på att johan ska komma! så ska vi väll spela lite guitar hero! ska försöka få honom att hänga på å köpa pizza! har inte varit så skit kul att stå i en butik i detta väder nu eller! uscha! men man får lixom ställa upp för laget när det är kris! haha=)   imorgon hoppas jag på sol och underbart väder!! jessica sa att de skulle bli varmare än vad det varit idag! och det hoppas jag! isåfall blir det nog att vara i ballongen på morgonen o sola! så jävla skönt!!!! hade de inte varit för att jag ska vara med i talangjakten med mix megapol hade jag badat för fulla muggar nu! men tänker inte bli förkyld igen! är så glad att den har blivit bättre! nu är de bara att snyta sig hela tiden! men de får man jhu bort med näs spray! så det är enkelt! hehe... nä nu ska jag starta guitar hero! sen kommer väll johan nu vilken sek som hellst!!! känner inte för att sitta inne denna kväll! men johan är jhu förkyld nu så blir väll så ändå! jessica är på partaj och kommer hem inatt... så ska väll hämta henne sen! när hon känner sig klar för hemgång! hehe...


hare så göttans! så hörs vi eller kanske inte.. who knows!  :) 


Im out

Bad mother F***ER

Nyss var knegan aka karjula aka kristoffer in här o handla bad mother fucker tshirt! så jävla fräcka! haha varför jag skriver om de är för att han är kännd för att säga och skrica "bad mother fucker" överallt! så nu är de klockrent att han köpte en sådan tshirt!  hehe... intressant va? höhö!


Musika!

Måste bjuda på denna soldänga nu när solen är här!!!

Skin skin - Ras Cricket

Working!

solen skiner och här sitter jag o frugan! jobbar o sliter!! haha :)   jobbar i butiken just nu, får se hur mkt folk som droppar in nu! påtal om ingenting så vill jag bara önska syrran o jake lycka till nu! fan nu har dom givit henne ett piller som ska börja sätta igång värkarna! så för hoppninsvis så har jag blivit morbror för 6e gången!  jävla kåtbockar man har till syskon! haha!   ajja ligger väll i deras natur att avla av sig som grodor! :)   nä nu ska jag kila runt lite och kolla om något plagg måste fyllas på :)  



XOXO eran mike! haha era dumma jävlar!

god kväll!!!

ja som rubriken lyder god kväll på er ;)

har precis kommit hem från en kväll med johan och sara..  har lirat lite fotboll, mycket skojj!! surra lite o spela...


har även idag varit på utbildning, sög jhu häst pung!!!  va hyffsat tråkit! satt o  lyssna i 3 timmar.. segt! men men någon nytta gör det säkert!


vill bara säga grattis till Maria idag! hoppas du haft en bra dag!!


jobbet i ockelbo sket sig oxå så får se vad som händer i helgen! ska kanske ut till jessicas mormor o morfars stuga! ska bli skönt! komma iväg lite! fiska lite kanske? who knows... ?   ajja nu är jag sjukt trött så tänker borsta gaddarna o slöa framför tv med älskling!! sen kanske somna förhoppningsvis!!!   


som på gammla Lunarstorm tiden Pjuss å kjamisar på er! HAHA

god dag!!!

Dagen har börjat med att jag och jessica varit i ballongen och solat!  va riktigt skönt! så underbart väder! är så glad att jessica sliter upp mig ur sängen tidigt på morgonen så man inte sover bort hela dagen som jag är välldigt duktig på!!

fick ett sms av jacob och han fråga om jag kunde jobba imorgon i butiken för imorgon ska Han och syrran till förlossningen och kanske eller förhoppningsvis påbörja förlossningen! syrran är så jävla trött nu på att vara gravid! haha förstår henne hon ser ut som en krockad folkvagn! tack gud för att jag föddes till kille! (L)

Igår var jag på ett sånt jävla grymt speaker möte!! fyfaan vad skojjit de va! skratta hur jävla mycket som hällst! men de berodde på att personen va så grymt KUNG på att prata och på det sättet personen pratade på! haha =)  

Nu blir det att duscha lite! sen klockan fyra ska jag iväg på Risk 1an utbildningen! suger balle! men men måste göras! sen efter det så blir det hem och äta med jessica, sen senare ska jag o johan ut o spela golf! hehe... ajja nu orkar jag inte skriva mer!




Im out

Bara skriver.. :)

Just nu är jag så sjukt pigg! så känner för att skriva ett till inlägg xD   sen ska jag spela spelat som jag surrat om i några inlägg tidigare från igår då jag jobbade på Punkt26!

ja vad händer mera i livet just nu då?

förutom att jag är enormt lycklig och enormt kär o just nu ligger min älskling i mitt knä! sover som en stock! hehe!

jag ska även sjunga o underhålla lite på syrrans 35års fest som är den 4e juli! ska bli skojjit!!! ska sjunga 6 låtar ungefär! men blir nog några till dängor skulle jag väll tro! snackade med David om jag kunde få hyra hans PA-system! men han sa att de va klart att jag skulle få låna de o behövde inte "hyra" det :)    tackar så oerhört mycket för det!! känns skönt att få ha det klart!! så nu ska jag bara leva på hoppet om att bli frisk från min jävla förkylning som spökar just nu! men den börjar bli bättre så känns skönt!

ja vad mer kan man skriva? hehe... ska jobba i ett öltält på ockelbo marknad från fredag-söndag  förhoppningsvis. får säkert servera några old friends, som bor där i ocklahoma! HÖHÖ!  ajja men nu ska jag trötta ut mig på nå sätt! antingen spelet jag surrat om eller så blir det guitar hero! men då måste jessica flyttas från mitt knä! och de vill jag inte :)!

vill tacka dig maria också!  för att du skicka sms:et till mig om att sjunga! detta är stort för mig! och även om jag inte går vidiare så är det en grym upplevelse! och varje upplevelse är en ny chans att bli bättre på att sjunga på scen!


Dagen!

idag är det tisdag och igår va det måndag och imorgon är det onsdag för dig som inte vet :)



Idag har det varit en MASSA mys på schemat när de gäller mig o frugan! har varit i boulongern o solat o käkat massa jordgubbar, kiwi och glass såklart :)  för dig som kanske lyckades missa dagens väder så tycker jag synd om dig! eller du kanske är utomlands? what a shame! vilket kanon väder det har varit idag! så skönt! man ser på alla människor som går runt på stan osv hur man ser ett leende på dem! jämfört när det regnar eller är grått o trist ute! Alla blir så jävla deppiga o sega! uscha! hatar sånna dagar!

idag har vi även varit in på call up o surrat lite med jessicas far... jessica skulle få reda på hur mkt hon ska jobba i sommar osv..  sedan efter det så drog vi oss vidare till Järnia där jag lämna in mitt CV :)  var såklart halva gävle som hade sökt så oddsen är jhu inte för mig haha men man lär jhu söka iafall för att ha någon chans att få ett jävla jobb!

efter vi varit i boulongern o njutit av dagen så gick vi hem, sedan cykla jag till willys och handla lite! sen passa jag på och kika förbi en av bygg tecs byggplatser vid max nere på nynäs! där fick jag verkligen klart för mig FYFAAN vad jag inte vill jobba som snickare på ett tag! känns som om att de är de värsta jobb som finns just nu för tilfället! sen kankse de är för att jag inte skulle vilja vara på den dära arbetsplatsen, för är van att vara med Pirre och Klein som är grymma att jobba med!! klein han lär man sig så jävla mycket av och tar tid för en lärling att lära sig! sedan är de jhu Pirre som inte är så gammal eller han är väll typ 26 men skit samma han är grymt skoj att jobba med :)   kan beskriva han med 3 ord KORT TJOCK OCH MUSTASCH haha klockren är han! närå! tjock är han inte! haha nu var jag dumm :) 

ajja får hoppas att dom kanske hör av sig från järnia! annars så får jag söka till någon annan firma i stan som snickare.. men har inte sån jävla lust med det just nu faktiskt! har en period där jag bara känner att jag fan inte orkar jobba som snickare även fast det är denna period på året då det är som skönast att jobba som snickare!!! kan sammanfatta varför BETALD SOLBRÄNNA!! och den är då fan inte nådig! alla på stan är blekfisar efter man har jobbat som snickare ute en vecka!


ajja nu ska jag sluta skriva!! märker att jag börjat skriva jävla långa inlägg nu för tiden! hehe hoppas de inte är för drygt att läsa igenom och att jag inte tjatar om samma sak hela tiden? :) 



    VS  

Här händer det saker!!

ja inte bara i brallan händer det saker! utan även utanför brallan!!! låt mig berätta :)


för cirkus en vecka sedan fick jag ett sms på min mobil där det stog:

Maria mob (syster) :

Mike! ring detta nummer och sjung!




nummret det minns jag inte riktigt... men skit samma who cares?  inte jag iafall! så hära är de!

jag följde min syster ysters råd och ringde... vad som kom fram i luren var Mix megapols talang jakt 2009!  jag sjungde på lite oproviserat tillbaka lutad i soffan!

IGÅR kväll ringde ett okänt nummer, och jag trodde det var mor eller far eftersom vi har okänt nummer...  men så var de inte!!! det var en dam vid namn solvej som ringde o frågade om jag hette Mike Eriksson och minns att jag ringt in och spelat in på deras telefon svarare till talangjakten.. jag hade nästan glömt de men skit samma, back to the story! jag svara JA att jag hade gjort de.. men jag har jhu inte forskat så noga i vad som gäller o vad man får om man vinner talangjakten! men hon förklara att man har chans till skivkontrakt och sedan får man vara med i turnen Ladies Night, om ni inte vet vad det är så får ni söka på google! orkar inte förklara! men skit samma för 1000e gången! hon svara iafall att jag hade gått vidare till delfinalen, och det är 8 städer dom besöker och det är 10 stycken i varje stad som får sjunga! så 80 av 800 sökande har gått vidare! så jag är mer än nöjd redan nu! haha!  så den 16 Juli kommer jag sjunga på en scen i Örebro, med mix megapols talangjakt 2009! kommer bli så jävla skoj! vilken låt det blir vet jag inte till 100% än! eftersom man ska sjunga låten accapella! och för er som sjunger vet hur JÄVLA svårt det är att framföra en accapella! Accapella menas attt man inte har någon bakgrundsmusik eller nå när man sjunger och det är bara en mick och sin egen röst som gäller!! så det är jäkligt svårt! vilket gör låtvalet jävligt svårt!  men jag funderar på låten Follow Through med Gavin Degraw!

ajja de va de jag vela tala om!!! hehe



Gavin Degraw - Follow Through



Im out PZ!!!

Working!

nu är syster och jacob här i butiken å spanar in dom nya Tshirtarna som har kommit in! GRYMT snygga!

johan skicka sms till mig o fråga om ja o jessica vela hitta på nå med han o sara! dra ut till ballongen! men kan inte eftersom jag stänger butiken  klockan 18.00  sen klockan 19.00 så kommer syster yster malin hem till mig o jessica!
ska komma överrens om lite låtar som jag ska sjunga på hennes 13 års kalas :) höhöhö!



Im out!

HAHA SIKKEN STIL!!!

Spana in hundens stil på att pissa.... gör din hund lika dant? :P


Sjukt kul!!!

här är mitt nya beroende framkallande spel!  HELT VÄRLDELÖST!!! men så JÄVLA roligt samtidigt! haha!



Spelet går ut på att du ska ska med hjälp av piltangenterna styra den röda kuben över till den andra sidan
men det är inte så lätt... först måste du in i mitten och ta den gula pricken... samtidigt rör dom blåa prickarna
upp och ned så det gäller att tänka mycket innan man börjar hur man ska gå tillväga! haha =)
Det där är level 2/30 så det finns en del! hehe 

Prova det på egen risk! :D




här är en länk till de!! 
http://www.printablefillinpuzzles.net/printable-fill-in-puzzles/worlds-hardest-game/

Ba älskar denna bild!


Älskar dig jessica så oerhört mycket!

Review!

Ja det är mycket som har hänt! och mycket som jag inte skrivit här... tänkte skriva lite vad som har hänt!



går tillbaka till den 8e juni.

Idag är det full fart som gäller! idag är den stora dagen! the D-Day!  för mig och jessica! vi flyttar ihop! känns helt sjukt! går inte att beskriva! ser skylten på dörren "Här bor Mike & Jessica"  haha helt ofattbart! känner en massa pirr i magen och spändhet över hur det ska gå! minns att de va jävligt varmt den dära dagen! fyfaan! vi tömde jessicas rum o alla hennes saker... och tog med dem till lägenheten!

e ja minns lite sådära extra var väll att de va sjukt stökit i lägenheten.... grymt dammigt och skitigt överallt! så efter att vi flyttat in allt så torka vi alla golv, gjorde rent i badrummet o städa köket o allt! torka fönstrena osv!  varför vi inte städa lägenheten innan vi flytta dit alla saker är för att vi hade sådan kort tid på oss med hjälp att flytta alla saker! så vi hann inte städa innan... fick lägenheten med på såndan kort varsel.... allt hände på ett ögonblick! snabbt som fan gick det! vi flytta på 1½ timme och sedan var de vi! Jag o jessica mycket skönt! känndes inte ett dugg fel! allt känndes så rätt!

efter att vi flyttat klart osv! så bestämde vi oss för att fira lite! köpte kina mat och pizza.... sen gick vi och spela biljard på vasa biljard som ligger precis under oss...  mycket skoj! jessica spöa mig t.o.m en gång! hehe

Minns inte vilken dag det var men vi beslutade oss för att måla om i vardagsrummet eftersom det var rosa väggar sa jessica (Jag kan inte se skillnad på rosa & lila) så tyckte de var vitt jag på väggarna xD  men de va de tydligen inte!

vi målade om på några dagar... 3 väggar målade vi med nougat färg... och sedan en fondvägg med kakao färg!  minns att när vi målat nougatfärgen för första gången tänkte jag fyfaan hur ska dettta bli bra! fyfaan vad fläckit!

dagen efter målade vi en gång till och jag tänkte likadant dom dagen innan... men när färgen torkat så såg man hur fint de och jämnt det hade blivit!! sedan målade vi fondväggen och tänkte likadant dära som med nougatfärgen! fyfaan vad fläckit tillochmed ännu fläckigare än de va med den dära nougat färgen! tänkte fyfffffffaan! sen målade vi en gång till o det blev skit bra! haha...

folk kanske tänker som vet hur det går till med målning att man målar taket först... men så gjorde inte vi för att vi vela ha klart allt så fort som möjligt... plus att vi inte skulle få tak färgen förns nästa vecka! thats why ;)

när takfärgen kom så måla jag taket brutalt försiktigt för att inte stänka på väggarna... tog sån jävla tid... drygt! uscha!
jessica målade alla lister osv för dom va så jävla fula! men dom vart vita och fina tillslut! mycket fint!

när rummet äntligen var klart så beslutade vi oss för att dra till möbelhuset vid polis stationen och välja en soffa vi vela ha! vi fann nog båda 2 den vi vela ha direkt! jävla fin en! tror det är en 4 sits soffa med divan. jävligt fin är den!

veckan efter så fick vi soffan, även fotpallen som vi valde att ta med oxå!

Efter att vi gjort allt de dära skiten! så började vi måla sovrummet!

sovrummet det var mörk grönt och såg förjävligt ut! det bestämde vi oss för att måla vitt! för att få in mer ljus i rummet och för att med vitt så ser jhu allt mycket större ut!  efter ha målat det skiten 3 jävla gånger hela rummet så var jag så jävla less på att måla så sket totatlt i att måla taket... de har dom som bott där innan nog målat nyligen så orkade inte bry mig!

Det är vad som är gjort hittils! förutom att hyllor har satts upp osv!

var även iväg till ikea förra veckan och shoppad en massa saker!! så jävla typiskt bara att jessicas tv har kukat ur! så kan itne sätta upp den på väggen! ska skicka den på lagning sen kan vi sätta upp den så jag kan sätta upp hemma bion och göra klart allt i vardagsrummet!  ska även köpa schabloner som vi ska sätta upp... eller så ska vi köpa schablon mallar som man målar på väggarna...

varför vi har målat våra väggar och inte tapetsera är för att hela lägenhetens väggar är klädda med sån dära väv tapet... orkar inte förklara men för er som vet kul för er o synd för er som inte vet ;)   och vävtapeter sitter som fan och är sjukt dryga och tabort! så orkar inte ge oss in på de!

har även varit på söders el och köpt kyl/frys, ny fläkt kåpa och ugn!  tackar gudarna för att jag och jessica har typ samma smak! annars skulle det varit skillsmässa för tio år sedan! haha :)

Kommande saker att göra i lägenheten:

riva köket och bygga nytt!
göra om hallen!


efter allt de dära så har vi gjort lite saker....

tar dagen som den kommer... hehe! haft mycket besök och roliga spel kvällar!

har varit på bal! väldigt mysigt! hade sån jävla tur med vädret! var kokhett!

midsommar har det varit oxå!  då var vi hemma hos min mor o far och käkade och hade de trevligt! sedan lite senare åkte vi hem och johan o sara kom, vi spelade Rappakalja eller vad det heter! jag vann! och de va mycket viktigt för mig! haha eftersom jag är sådan dålig förlorare!  johan hade den svarta pjäsen och kom sist! och då sa johan  "IS IT BECAUSE IM BLACK!?"  haha jävligt skojj va de =)   sedan åkte dom hem och vi fortsatte att mysa! hade en helt okej midsommar! va jhu inte skit bra väder direkt! men de fick duga!  "den svenska julen är utan snö. och på den svenska midsommaren ska det regna TAKE IT OR LEAVE IT! " så sant som det är sakt tycker jag! hehe

har även haft film och spel kväll med Johanna och Eric! va trevligt! spelade Buzz! va grymt skojj! och jag köpte även guitar hero! har inte gillat det förut men fan de är rätt så skoj faktiskt :) trevligt när man kan slippa spela på easy hela jävla tiden! haha! kanske därför jag tyckt att de varit tråkit för att jag inte kunnat spela de för jag sugit så jävla hårt på det!


nu har det gått 3 veckor på pricken idag då vi bott ihop och det funkar hur bra som hällst! har inget att klaga på!

firar snart 10 månader med älsklingen och de är dom underbaraste månaderna i mitt liv! har hänt så mycket!!!

Julafton har det jhu oxå varit... men så länge sedan var de inte jag blogga (skämt å sido!)


Nu sitter jag på Punkt26. ska öppna och stänga så har några döda timmar att försöka hålla mig sysselsatt på :)  det är för tidigt nu för att de ska börja droppa in kunder! hehe..  om man ska dra ut på snittet vilka som går förbi butiken denna tid på dygnet så kan jag säga att de är 100% pensionärer som går förbi..  men varmt välkommen in ska du vara iafall! hehe...

väntar på att jankovski ska komma förbi och lämna micken han har lånat av mig sedan kommer robin förbi och snart så kommer jessica o håller mig sällskap!  men hoppas du får en underbar dag! de ska jag ha iafall!

oj glömde! fan!!! de viktigaste! LYCKA TILL MARIA min älskade syster som snart får en pojke! dom har åkt in till sjukan nu och ska väll börja ploppa ut ungen! önskar er all lycka till och hoppas att allt går bra! Massor av kärlek!



Im out!

bredband....

Äntligen som Gert Fylking brukar säga!




nu har vi skaffat bredband... känns mycket skönt! men har ingen ork att skriva!  hörs ;)


bredband....

Äntligen som Gert Fylking brukar säga!




nu har vi skaffat bredband... känns mycket skönt! men har ingen ork att skriva!  hörs ;)


höhö....

fyfaan nu är jag desperat! segar som fan med att få internet hemma! uscha! fan man blir deppig!




kan jhu iafall säga att jag inte har internet har tagit studenten och lägenheten är under konstruktion:P


nu sitter jag på internetcafet nedanför oss! känns jävligt tragiskt:P haha! men vaffan ska man göra då!!

ajja nu ska jag spela lite eller nå haha se om man kommer ihåg vad man har för konton osv! sen ska jag gå med eric lite på stan! har även köpt ett par badbrallor nu! man måste jhu ha de nu när vädret tillåter så ja o robin kan åka lite ring, vattenskitdor o wakeboard! efter hans båt:) hehe.... sen på onsdag blir de nog jobba !

PÅ besök

ja då var man hemma på besök hos mor o far xD  ska bygga för studenten (fredag) som alla kanske fattar... ajja känns lite trist hur de är nu bland allt... hade gärna haft fler vänner på besök på studenten... men men kan inte göra så mycket... får göra det bästa av situationen! nå som ska bli lite små extra skoj är att eric nog kommer! shit att vi äns pratar fortfarande! ja o han har kännt  varandra ja kan inte säga hur länge... vi lekte gavlegårdarna o skit jämt när vi var småa och kratta o sopa grus o skit med våra cyklar o massa skit man minns :)   men men  hmm ja nu är de iafall inte långt kvar till skolan slutar! ska bli så JÄVLA SKIT SNOPP skönt!


ajja nu ska jag titta till axel se om han lever.. : /   sedan ska jag bygga lite tak o skit... sen blir de hem till robin o kika på foboll!!   




vet inte....

vet inte varför jag äns skriver blogg nu:P  uppdaterar aldrig.... ajja...

nu är de full fart med studentfirandet! igår va det brännboll! jävligt roligt! förutom att domaren var helt dum i huvudet jävla bratt jävel!!  ne fyfaan...   kan inte vart lätt för honom att räkna 10 x 3 = 26 vet inte hur han lyckades men i hans hjärna vart de rätt...


ajja ikv är det bar rundan som jag inte tänker gå på... vill bara ha detta överstökat nu....  har korpmatch halv tio och innan de ska jag på speaker möte ska bli mycket intressant!  sen ska jag hem till  min sambo o mysa! de behövs!   HA EN BRA DAG

SEXLEKSAKER!!! HOME PARTY!!!!

Tryck på Länkeno du kommer till sexleksaker ;D haha syrran har börjat sälja sexleksaker och tar hembesök för en grupp brudar som kanske vill ha lite skojj!   är du intresserad ? skriv en kommentar så berättar jag mer!

http://www.lustjakt.se?referrerid=81440
Sexleksaker från Lustjakt.se

Flyttat!

Ja nu är de så att jag har flyttat! bor nu i Vasahuset på stan! (Samma hus som brixx) så har inte hunnit skaffat bredband än! så därför är jag aldrig inne på msn o facebook osv! och inte heller skriver blogg för den delen!... men börja inte böla för de;) haha! snart kommer de iafall!


ajja mycket målning o spackling är det som gäller i lägenheten! sen ska köket byggas om! men de är senare projekt! så skönt att man kan göra allt själv:) hehe!

anledningen till att jag åkte ut hit till åbyggeby är för att träffa axel (grannen) han har varit som en farfar för mig! o betyder jävligt mycket för mig! men nu har han inte långt kvar :´(   så det känns skit rent ut sagt... har aldrig varit med om nå dödsfall där någon nära o kär har avlidit... så detta känns jävligt tungt! men än så klarar han av dagen! men men! får besöka honom så mycket jag kan!

har även klarat av allt i skolan nu! låg efter som fan! hade IG i Rel och Sam men nu är det Godkänt i dom båda! så nu är det inte ett ända IG i skolan! hehe! känns jävligt skönt att ha allt avklarat! så nu är det bara att kuta ut från trappan som gäller :D

ajja nog om detta nu ska jag göra lite saker sen pysa hem till min sambo xD  fult de känns att säga nu ska jag hem! haha ajja men nu är jag bara på "besök" hos mamma o pappa xD 

hare så gött Kärlek!

RSS 2.0