So you think you can dance! ape fuck!

Ja nu såhära att jag har nå enormt roligt att berätta! JAG OCH JESSICA SKA GIFTA OSS OCH HON VÄNTAR BARN I ANDRA MÅNADEN... och detta är lika sant som att denna man på dom här tre videosarna kan dansa!

CHECK IT OUT!!!










MEN EN SAK ÄR SÄKER! DET ÄR ATT DENNA MAN ELLER VAD HAN NU ÄR... MÄNSKLIG VARELSE LÅTER BÄTTRE...  DET ÄR ATT HAN ALDRIG KOMMER LYCKAS, MEN DET KOMMER JAG O JESSICA ;)

SUP LUGNT OCH ELDA INTE UPP ER SJÄLVA ;)

OCH FÖR ER SOM INTE FATTAR ENGELSKA SÅ ÄR JAG LEDSEN... HITTA INGEN TEXT TILL FILMERNA... MEN ANVÄND EN ÖVERSÄTTNINGSBOK SÅ KANSKE DE GÅR :)




Ne du..

Blev ingen låt... för jag känner mig HÖG! fast inte hög på droger utan hög på livet, och när man är HÖG blir man flummig! och jag är grymt flummig nu! och därför blir texten jag skriver så jävla flummig så jag bara skrattar o så! beror nog oxå på attt jag är grymt trött! hehe! måste fan ha frisk luft nu! så nu ska jag gå ut å gå lite xD


seya!

Ny låt... typ snart!

blir lite fulliskratt:) har nyss kollat klart på en film.. så logga jag in på msn, och micke skrev till mig... å fråga vad jag gjorde. så svara jag att jag gjorde inget

här är liten del av konversationen

PMKI, HÖR AV DIG | Micke. Ny låt på Bloggen och Myspace |
låter trist göra en låt eller?
 
ツDen där Mike
haha ska vi göra en låt? bara sådära lite nu på kvällskvisten

PMKI, HÖR AV DIG | Micke. Ny låt på Bloggen och Myspace |
 ja? jag frågade ju de?

ツDen där Mike
jahapp visst...


du kanske inte fattar konversationen eller tycker de är roligt... men så jäval skojj är de faktiskt! bara tanken att ba "men ska vi göra en låt då?" som om att de är inget att göra en låt... haha ajja så får se om de blir ngn ny låt innan jag somnat... isåfall slänger jag upp den hära... hehe BRB så länge då!

Onsdag!

Shit vilket väder det har vänt till! man bara känner hur sommar feelings börjar krypa längs ryggen nu igen efter att dom skrumpnat ihop sedan vädret i morse! skit regn! hoppas det inte blir nå mer regn! absolut inte imorgon! peppa peppa!


Idag.
har varit i skolan och började med årsredovisningen av företaget! börja inte skit bra! skulle sätta oss vid datorerna efter vi käkat så kom vi på att de är nog mycket skönare att sitta hemma och göra de! så vi begav oss till jogan! satte oss dära! då kom vi på att jogan bara hade Wordpad... och det är jhu inte skit kul å skriva i, så vi plocka ihop och begav oss hem till mig istället...

väl hemma hos mig så börja vi med att göra framsidan av årsredovisningen! GRYMT snygg vart den xD synd att vi inte hitta någon ful bild på robin, för jag o jogan tog bra jävla risiga bilder på oss själva! ajja man får bjuda på sig. och det är inget som jag inte skäms för att göra!

vi skrev klart en stor del av årsredovisningen men lär fortsätta nog imorgon och på måndag för att göra klart de sissta! för på tisdagen ska det vara klart för inlämning!



Imorgon.

Då blir det nog fortsätta med årsredovisningen som sakt... efter det ska jag ned på stan och köpa studentkläderna... blir nog de dära paketet som dom har på Brixx! mycket bra paket! då man får Skor, Skjorta, slips, skärp, Kavaj och byxor! för ynka 2000kr kanske hur billigt som helst! tycker iafall jag! för så mkt saker man får! hehe... jag vet iafall att kavajen kostar 1000kr om man skulle köpa den "löst"... så ajja får hoppas att de blir la bla! men de tror jag=)

sedan blir det hem till älskling och mysa som bara den!. kanske gå någon kvällspromenad! ELLER!?  är jag dum i huvudet? haha fan de är jhu sista april imorgon xD  fan då blir det Rap konsert på folketshus och sedan vettefan jusstja ska grilla osv! hehe=)  myys! men blir inge dricka för min del!

ajusstja har glömt att förmedla att under tiden jag inte bloggat så har jag kommit underfund med att jag inte pallar med att dricka så mike aka nykterist! (Y)   hehe!




ha en bra dag :)


God Morgon

shit! så jävla skönt att sova i sin egen säng! känns som år och dagar sedan jag sov i den! men sen va de skit konstigt att sova själv xD fick ligga o krama lite kuddar! hehe! vart ruskit tomt! va länge sedan jag sov själv!...

jaha kollade ut ur fönstret nyss! jävla pissregn! man bara känner direkt när man ser dom dära gråa mörka molnen hur man kliver in ett steg in i dvalan igen som man har varit i hela vintern. det suger! men hoppas det blir finare imorgon eller att det iafall inte regnar! uscha!

nu är det dags att dra till skolan, ska skriva årsredovisning för företaget... usch! men ska bli skönt att ha det gjort! har så sjukt mycket nu i skolan så de finns inte ord för de!






ajja ha en bra dag!



Bilder från sthlm















ajja syns o hörs! nu kallar jhon blund


 hoppas inte musiken är dryg! isåfall får du säga till om jag ska spela annat på bloggen...


Jaow!

Som du ser har jag skapat en ny blogg. MEN! det är inte vilken blogg som hälst! utan MIKE ERIKSSONs blogg xD  närå men seriöst nu!


Saker och ting börjar styra upp sig tror jag! fast samtidigt rasar hela fasaden ner... tunga och lätta tider har kommit och gått! men nu får de fan vara över!

Kärleken den växer, nästan som bladen på träden växer för fulla muggar nu! gräset blir grönare o grönare! solen skiner mer o mer! värmen kommer mer o mer! allt blir bara så jävla mkt skönare! en så mycket bättre tillvaro!

Har varit i sthlm och terroriserat amanda i 4 dagar Fredag-Måndag, stackarn! måste ha det enormt skönt nu när hon är hemma själv! eller så innerst inne så saknar hon mig o jessica nog! hehe=)  hon hade en SJUKT mysig lägenhet! fan den största 2a jag sätt! asså riktigt fin! så mycket spring hit o dit har de varit!

ne vad har mer hänt och gjorts!?


Håller på o kikar på lägenheter nu för fulla muggar! de bara kryper i benen att flytta hemifrån! ska bli så skönt! känns som om att man kan ta första bästa lixom! hehe!


ajja nu orkar jag inte skriva mera men seya!



Medina - Sagoland



RSS 2.0