vet inte...

Det finns så mycket jag skulle vilja bara skriva rätt ut hära... bara blotta mig totalt hur jag känner o massa saker... men de går inte, för så funkar inte världen. vet inte vad jag ska säga eller hur jag ska förklara så låter bli...  istället säger jag bara god natt och tack för denna dag, och tack igen för de jag fått ta lärdom av denna dag! god natt!





Jag älskar dig mitt hjärta!
Du kom som en vindpust in i mitt liv
men den vinden tog mer o mer fart
tillslut blev den en orkan i mitt hjärta,sinne och kännslor.
och alla vi vet att en orkan kan ställa till med mycket...
men din orkan i mitt hjärta ställde mitt liv till rätta...
den rörde om allt inom mig, hur jag tänker,
hur jag ser på saker och ting osv.
din orkan växer fortfarande, och rör om i mig
vilket jag älskar att den gör, och jag hoppas
att den aldrig dör ut...
För så länge du finns i mitt liv Jessica Modd!
Så kommer den aldrig sluta storma mig

med detta vill jag bara säga att jag är så evigt tacksam att du finns
för mig Jessica! du är mitt allt, jag älskar dig på alla sätt och vis!
för jag älskar dig för den
DU är och inte någon annan!
Du är viktig för mig här och nu, och jag är dig evigt tacksamm
för att du har hjälpt mig till att bli den jag är nu, idag, just vid denna stund!


Älskar dig Jessica Modd<3







God natt alla, ta vara på dom du har runt i kring dig dom kan vara borta när du vaknar!


Oj oj oj Oj

Torsdag hela dagen! hehe...

idag har jag gjort de näst sista provet i samhäll! one more to go! sen är jag good to go ut på den dära jävla trappan och veta att jag aldrig mer behöver sätta mig i en skolbänk om jag inte vill:D så jävla skönt ska det bli!

sen vad har jag mer gjort... har åkt runt med zebb o kikat på lägenheten.. åsså har jag köpt vävtejp som behövs på vissa ställen inför rusten! har även vart in på söders el nu o fixat Kyl/frys spis o fläkt! så nu jävlar börjar de braka loss! ska bli sjukt skoj! ska iväg o köpa färg o jävlas på måndag nog eller kanske nu på lördag! men får se om jag hinner! har så jävla mycket att göra!


Min helg (Y)

FREDAG Morgon: Golf med hela bygg
FREDAG Kväll: Bal
LÖRDAG Morgon: fixa i lyan
LÖRDAG Kväll: Dansuppvisning
LÖRDAG Kväll: Klassfest! :D  SORRY BRUDAR NI ÄR INTE VÄLKOMMNA! KAN INTE BLI BÄTTRE!
SÖNDAG: FLYTTA och fixa i lägenheten:)


fan vad skönt de ska bli att bo så jävla nära stan! hehe kan jhu inte bli så mycket mer centralt än att bo i vasa huset :)

ska även bli soft att flytta ihop med jessica! har velat de länge! myyyyycket länge! så skönt att få den chansen nu!
längtar tills allt är klarmålat o skit i lägenheten o att köket är på plats då blir de att köpa ny soffa... får se vad de blir! en beige! fint som snus som man brukar säga:) hehe... ajja men nu ska jag gå å däcka i sängen o sussa en timme sedan snacka lite med mor o far! hörs!

God morgen!

Sitter hos jessica nu... hennes mamma dunkar Dansbandsmusik! FYFAAN... DU FÖRSVANN SOM EN VIND SAKTA TÄTT MOT MIN KIND.... eller vaffan han sjunger....  gubbjävel å låta illa!! hatar dansbandsmusik! :)  


nä nu ska jag röra mig till skolan! osså efter skolan blir det att dra till Söders el med jessica o köpa Kyl/frys, Spis och en fläkt :)  sen någon gång nästa vecka ska vi kika ut ngn soffa.... sen är de bara att flytta :) eller oj!! har glömt att säga att ja o jessica ska flytta ihop:)  hehe:)   ska bli stadsbo !  ska flytta in i samma hus som Brixx ligger i :) vasahuset heter de ja!  en mysig 2a... ska bli skojjigt! förutom att jag har en totalt ombyggnad på köket att göra... men det är bara skoj att göra de mer personligt :)


ne nu ska jag göra nå annat innan jag tar o drar till skolan! håller på å knoddar upp betygen i samhäll:) 


SNART ÄR BARA FESTEN KVAR FESTEN KVAR FESTEN KVAR!!!! haha oj oj oj! o jobb bara sprutar in för mig :D måste ha nå med karma o göra... för har lagt i pengar till insamling av nå katthem o lika till rädda barnen.... å kanske därför jag har en sådan fin vecka med många glada nyheter :)    BYE SUCKERS!!




MASKERAD! fyfaan glad att dom dära fyllorna är över
så jävla patetisk man blir! STOLT NYKTERIST JAVISST!!

nu ser man jhu iafall lite städad ut när man går ut!
sen så minns man jhu hela kvällen PLUSS
att när man vaknar dagen efter mår man bra
o så har man inte blåst 2000kr på krogen... (Y)
så glad att jag tagit beslutet att sluta dricka!


SOBER TO THE PEOPLE!! :D

UNDERBART!

idag är det 9 månader sedan du satt på den dära stenmuren och rotade i väskan efter tuggummi! jag minns de som om att det var igår! första gången jag såg dig. mitt hjärta slog i 300! våran första kyss, den glömmer jag aldrig! dina läppar va som gjorda för mina! mitt hjärta slog mer o mer och slår fortare för varje gång jag vet att jag ska träffa dig! att vakna upp vid din sida o mysa... eller pussa dig god natt helt underbart! finns inget som slår det vi har skapat tillsammans! den bro vi har skapat o de band som vi skapat tillsammans! alla fina underbara minnen vi har skapat och kommer skapa fler! HELT UNDERBART!

när jag sitter o skriver detta rusar våran tid tillsammans förbi i en revy! helt obeskrivligt hur de känns! min kärlek till dig o det vi har skapat tillsammans! är helt obeskrivligt sjukt underbar!  9 månader har gått och fler väntas att komma! för evigt du och jag och det menar jag till 100%! jag står faktiskt för att jag känner så starkt för dig! jag är så kär i dig o jag älskar dig så underbart mycket! som jag skrivit tidigare den kärlek jag finner med dig och de kännslor som kommer fram när jag tänker på dig, oss eller vårat förhållande dom är helt obeskrivliga! jag älskar dig nu och för evigt!




Jag älskar dig jessica, utan dig ingen mig





@ robin!

ja nu har jag varit o fiskat som vanligt:)  hehe gick inte skit bra! robin kassta bort 300 drag... va på berras fiske o köpte ett nytt spö o rulle! funka mycket bra...

nu duschar robin o jag sitter här o väntar på bättre tider :) närå! sånt jävla fint väder nu! enormt skönt! AIK-Gefle ikv fast ska inte gå... robin den huligan som han är ska gå! AIK gäller för honom.. fyfaan xD   ajja blir jobba @ punkt26 för min del! sen blir det hemmåt! är ruskit trött idag! hehe

ne nu ska vi börja röra på oss! hörs bye ;)

Natti!

Ne nu skriker sängen! sjukt trött är jag!

vad som händer imorgon har jag redan surrat om! men kan ta de igen!


börjar halv elva sedan slutar jag halv tolv... efter de käkar jag i skolan sedan drar jag ned på stan till butiken!
snackar med jacob eller jonny beror på vem som jobbar:) sen åker jag väll ngn stans:) sedan klockan sex
så blir de att gå till butken å förbereda för V.I.P kvällen! sen halv sju kommer folk! hehe:)


RandM

Ja nu har de blivit mycket på senare tid att jag umgåtts med Robin, har mycket att snacka om och han har fått mig lite mer intresserad av att fiska! haha! fyfaan har alltid hatat de eftersom jag aldrig fått ett skit på ett jävla kasstspö! men nu jävlar har jag fått allt från en 2 liters pettflaska till en påse till ett gäddhugg till ett tappat drag till ett till tappat drag till en liten fjärt abborrrrre till en gädda på 3 kilo på kroken :P haha så jävlar vad det går frammåt!

va ute o fiska när de åska o blixtra igår! men som tur va de så stog vi under ett träd så vi blev jhu iafall inte blöta:) JA JAG VET ATT MAN INTE SKA STÅ UNDER ETT TRÄD NÄR DE BLIXTRAR UTE... orka bry sig! fan hur stora är oddsen då?... ajja skit samma!

snackade med jessica i telefonen medans jag hade mitt drag i vattnet precis vid kanten. draget såg ut som en fisk ungefär... så höll jag på dra de lite efter kanten.. hade spöet mellan bena för orka inte hålla i det! haha rätt som de va så kommer en lite gädda o hugger på skiten! haha höll på skita på mig! men den släppte... sen när vi la på så kasta jag ut igen så fick jag en gädda på 3 kilo... inte mycket om man jämför med robin som fick kämpa med sin 8 kilos gädda för några dagar sedan! den va rätt så stor! hehe!


här är den lilla jäveln jag fick upp! men självklart släppte jag i den...
eller släppte o släppte jag sparka i den... lycka till att få mig att röra
en jävla gädda! fyfaan sylvassa tänder o sprattlar så jävla mycket!
ne så när det gäller att röra fiskar är jag värre än en kärring! haha :)




Rabarber!

Jaovisst! nu har jag käkat rabarber för första o sista gången i år:) men en gång om året måste man fan käka de! kommer aldrig glömma första gången man lura i Annabell o Ammelie rabarber:) alla som har käkat de vet jhu att dom är sura! o vilka jävla miner dom gjorde!! haha alltid skoj med lite skadeglädje!

appropå Ammelie... stackarn har åkt i full kareta ned för en backa i hille med cykeln åh skrapat upp massa i annsiktet... stackarn! ser ut som om att hon varit i fight med 10 katter! ne uscha! men nu vet hon att hon inte kan cykla där i full fart längre... det som inte skadar de härdar som man brukar säga!





SÖNDAG

i morse vaknade jag själv... jessica satt i vardagsrummet o kika på nå skit... (INTRESSANT VA!?)   :)   ajja sen så gick jag o käka frulle.... efter det så kika jag o jessica på lite film, gick ut med maggan o mööööös:)  nu håller jessica på packar ihop sitt rum så jag kan skruva ned hennes hylla :)  

senare idag ska jag hem o bara existerar... sen vet jag inte vad jag gör... suger ute i åbyggeby... men men lär jhu åka hem ngn gång!! har inte varit hemma sedan torsdags!



Imorgon blir det att jobba på Punkt 26 som har V.I.P kväll! önskar att jag kunde säga att du är varmt  välkommen men det är du inte eftersom de är V.I.P kväll:P   har du itne fått kort att gå in där så får du de svårt.... men för dig som kommer är du varmt välkommen:) på allt i butiken! så jävla fint! edhardy jeansen kommer gå direkt!! så jävla cleant märke de! älskart!!!! hehe :)

ajja nu ska jag göra annat, shit vilket väder det är ute!! oj oj! helt underbart :)


gårdagen...

Igår va jag o robin o fiska:)  ´gick faktiskt bra! robin da man fick en gädda på 7 kilo... han fick kämpa lite för att få upp den. men upp kom den :)  senare så fick jag en jävel på kroken oxå.. men gäddfan släppte! fick inte upp den äns på ytan... va så jävla tung:P hehe! men men vad ska man göra..... always look on the bright side of life..... aja senare åkte jag hem till min hona och myste... kikade på Redemption so jonny the rock tippsade om! den handlar om Stan "tookie" williams som startade CRIPS! ni som kan lite om amerikanska gäng brukar känna till Bloods och Crips....  va en jävla bra film! fast vet inte om jessica fann den så intressant.... hon somnade :)   hehe!

nu sitter jag in da beddas o kan inte sova... suger totalt! jessica väckte mig sen drog hon iväg till valbo.... så kan inte somna om! suger att sova själv!







ha en underbar dag! de ska då jag försöka ha:)

Ett till bara...

haha satt å kika på mina o jessicas privata inlägg från när vi börja snacka med varandra! haha
shit vad jag älskar den damen alltså! haha! jävla skoj o titta tillbaka sådära:) kan itne tro att hennes första mening (Hallå) skulle skapa ett snart 9 underbara månader förhållande:) haha! ganske coolt egentligen:)  men fan vad tacksamm jag är att hon skrev det där "Hallå" till mig :) men jävlar vad hon fick tjata för att få min msn! oj oj oj ni ska bara veta ;) haha närå!


Älskar dig Jessica så otroligt mycket! du är mitt allt och mer ändå!


nu längtar jag på bilderna som togs på oss! oj oj oj! dom är grymt fina!! Intärnt ;)

Natti!

nu har jag klämmt dom sista avsnitten av prison break! hyffsat slut på den hela utdragna serien! fattar inte att Michael Scofield dog... fan dom opperera jhu honom... ajja å att kellerman helt plötsligt uppstog efter att ha blivit dödad... ajja allt kan hända på tv :P så som att jesus gick på vattnet! ajja nu ska jag ta o sussa o tagga för korpmatch imorgon! fan skoj de ska bli! hehe! natti!



TROR DETTA HAR BLIVIT UTAV EN LITEN FAVVO SOV POSITION NU... HAHA
ANDRA GÅNGEN SOM JESSICA FÅR DEN PÅ BILD:) DEN ÄR JHU FÖR JUVLIG :D


Sweet times better times..

Nu har jag varit ute på en liten promenad... tittade även förbi hos danne som bygger nytt hus här:) stackarn! fattar inte varför man bosätter sig här ute i skogen! men men... kommer bli ruskit soft dära! rikgtigt snygg arkitektur på huset osv, öppna planytor och läckra planlösningar på de olika rummen! men de är väll de som är innepinne nu när man bygger hus... själv är jag mer för den gammla flugan när de gäller byggen av hus... hus som byggs nu är mer för att impa på andra o visa att man har cash! helt cp störda planlösningar o helt mångo att inreda i! husen i engelsberg där precis ovanför badet.. fyfaan för dom husen... var med när dom byggdes... oj oj oj skulle inte vilja bo i dem.. ser ut som garage! fyfaan... känner några som bor där! inte skit roliga ytor..


ajja nog om de!


Nu väntar jag på att syrran ska komma någon gång så vi får fixa hennes dator, sen efter det ska vi kika på någon film jag o mor! poppa lite popcorn o drinscha cocacola:)  ne nu får de vara nog för min del! orkar inte blogg mer för stunden:) hehe... hare så gött så hörs vi eller inte :)




In da jungel!

Asså fan vad jag saknat mammas mat xD

kom nyss hem och hon har lagat kycklingröra o makkisar! fan vad gott de är! det är de enda som är bra med att vara hemma ibland, mammas mat! haha! men sen är de fan inge bättre här ute i skogen! känns som om att jag aldrig är hemma! eller det stämmer jhu oxå! hehe... va ett tag sedan jag va hemma nu känns de som... märks att mamma saknar än när hon ringer o frågar om man inte kan komma hem o äta... eller när man väl är hemma så mutar hon mig med att åka och köpa gotta osv:) Älskar min mamma till tusen! hon är i den bästa skala!

nä som jag sagt många gånger i mitt liv NU ska jag skriva en ny låt... men så kommer jag till ett stadie efter att ha skrivit mer än halva låten så börjar jag leta beats eller börjar tänka på hur mixxen ska vara så märker jag att jag är för noga när de är nå som gäller mitt eget skrivande osv så slutar jag alltid skriva klart låten! suger! vill ha en rikgit producent som gör allt åt mig förutom skrivandet o sjungandet såklart;) hehe

först ska jag gå över till grannen o dricka kaffe o snacka om dagens I-landsproblem som är att fjortisar har blivit alergiska mot Idominsalva! fatta vilken katttttttastroooooooooooooooooof! haha =) pz out!
 
ajja hare så gött de ska jag ha! bye!

Runka kuk och knulla luder, är 2 saker gud förbjuder

ja det citatet citerade min 85årige granne när jag va över o fika hos honom! haha fan vilken skön gubbe de är! ska ta o gå över till honom när jag kommit hem! ska ringa runt o höra lite om jobb osv också! så jävla segt!

just nu sitter jag i skolan och nördar med sebb. skriver lite små skit arbeten som ska göras ´klart!

nä nu ska jag röra på mig så hörs! bye

Feelings!

asså jag bara känner så´mkt kärlek till dig jessica! hélt sjukt hur jag kan älska dig så mycket... det känns som om att det alltid har varit du och jag! och allt annat har aldirig existerat!, jag tänker tillbaka till då vi träffades dom första gångerna. fyfaan vad lycklig jag var!!! eller haha jag ÄR lika lycklíg fortfarande..

Jag sitter o kollar på dig nu så som du kutar fram o tillbaka o provar olika plagg o säger att jag är tråkig för jag sitte här o skriver:) men när du läser detta vill jag bara säga att du är min hona o jag älskar dig! haha nu tar du på dig någon sarong eller hur det stavas:)  men nu ska jag ta tag i dig o kyssa sönder dig o tala om för dig hur mycket jag älskar dig och hur dryga dina tangenter är på din jävla skit dator!!! hha=) love ya!

a en trevlig helg! imon bär det av til uppsala! oj oj oj... vad som händer där de kommer ni se på min blogg senare:) även på jessicas:) bye!!!

Långa bollar på bengt!

"Looking good som man säger i amerikatt" så sa mulle meck bygger bilar en gång i tiden:)  de minns du va eric? när vi satt hemma på smultron helt fastjutna framför din pappas dator! o när vi skapade gubbar i NHL 98 typ:P  Bertil bokebö osv:D oj oj det var tider de! saknar dom oxå! fan vad kul vi hade! tjuvrökte o din pappa kom på dig när det var din tur att springa upp på altanen o plocka fimpar ur din mammas ask kopp! när du fick utegångsförbud! haha:) stackare! men din pappa har sagt efteråt att han kännde sig jättedum mot dig:) ! haha fan vad jag skrattar när jag tänker tillbaka på den dära tiden! skulle kunna sitta o skriva om de minnen jag har från sätra när vi var småa! många roliga minnen! sjukt att jag minns så jävla mkt! hehe...


men nu va det inte de jag skulle snacka om fast de blev lite så:) hehe... "långa bollar på bengt" ja de förknippar man jhu såklart med fotboll... vilket är helt fel att förknippa just nu!  eftersom det är golf som står på schemat! fan va ett tag sedan man spela nu! så nu blir det ut o lira:) ska bli skoj! slå bort lite bollar blir de säkert:) ajja så nu är det en bra dag igen:) sen ska jag hem till en person som är hemlig ^^, ska på ny dejt eftersom det är slut mellan mig o jessica:( 

närå skojja bara.. kommer aldrig att ta slut mellan henne och mig :) fan vad jag älskar den honan!  hon är min hona nu och föralltid! första gången i mitt liv jag kan verkligen säga så och verkligen stå för att jag känner och hoppas att det blir så:) hon är min o jag är hennes hane.. så är de=)


Sitter o lyssnar på lite oldschool dängor inom frizon världen... haha fan lyssnar på tabai mcs-foer kaerlekens skull.  lika som man lyssna på Anton och affe - 26 december... fan vad mkt man har glömt med tiden.. inte bra...men tänkte slänga upp ngn film här med dom gammla dängorna som man lyssna på för 5 år sedan inom frizon :) hehe
Tabai mcs-foer kaerlekens skull (del 1)


Tabai mcs-foer kaerlekens skull (del 2)



Anton&Affe - 26 december


Anton&Affe - världelös




Vad lyssnade du på för frizon musik för ett bra tag? eller hänger du fortfarande på frizon.info ?:P

Allt gick..

Ifrån en bra dag till en ren jävla fucking skit dag... fan i helvetes kuk onani fitt dag... så jävla tråkit här ute i skogen! fan går de så långt att jag städar mitt jävla rum då är de fan i helvetes illa! finns mkt jag hellre skulle vilja göra men kan inte.............

åsså när jag ändå är på irritations stigen... FAN VAD JAG HATAR DRAMA PERSONER! bara massa drama runt vissa människor... oj oj.. fyfaan! sånt behöver jag inte i mitt liv o har det inte just nu heller! å fyfaan i helvete vad skönt det är!

åsså kan jag fortsätta lite till! fyfaan vad jag hatar fjortisar som går med i muff o tror dom är värsta coolingarna... enda som händer är att ni åker på fjoll saker där ni inte har en aning om varför ni är där förutom att ni vet att de blir fest och gratis sprit sen på kvällen... vem vet någon jävla muff kille får väll klättra in mellan bena på er förstår jag!!! finns ett ord för dom som är som er spritluder, hänger på goya o gottar er... oj oj oj framtiden? HALLÅ!? vart tog den vägen?...
 SEN VILL JAG INTE ATT ALLA SOM ÄR MUFFAR TAR ÅT ER... UTAN NI VET VILKA NI ÄR SOM ÄR SÅ SOM JAG BESKRIVIT HÄR ÅVAN...

har jag fel? droppa en kommentar gärna...



ajja stick å stick

Städa!

Igår va det hem till unni som fyllde 10 år:) fan nu börjar hon bli riktigt stor fan! hehe snart kommer killarna in i bilden osv! hehe


Idag blir de städ dag i mitt crib! höhö^^,


i morse klev jag o jessica upp samtidigt... vilket aldrig händer nu för tiden pgav att vi jämt börjar olika.. men idag var det byggnads facket som kom o informera oss en massa om hur vi ska ta oss till i framtiden osv... orkar inte förklara för invecklat;D  sen senare hängde jag på Arvid o Sebb hem till sebbs mor o gick ut med deras hund... jävla skojjig hund... sebb bad honom att prata så börja han yla sådära lite fint:) hehe... när jag försökte så igga han mig totalt... ajja! sen drog vi hem till Arvid o luffa lite. sen nu har vi varit upp till grillplatsen här hos mig... kikade om de va bra att köra den årliga forsränningen med trakor slang... men som alla dom andra 4 år tidigare har jag varit ute för sent! skulle åkte för en månad sedan...men men får väll vänta ett år till då:) slangen har jag kvar iafall! höhö! fan den är old nu den! kanske dags för en ny! äsch! får duga... går den sönder så får man väll frysa ihjäl i vattnet då..

Nä nu ska jag börja städa lite mer damma, torka av o dammsuga! jävligt tråkit men fan vad skönt det är när man har städat o allt är på sin plats! ajja have a nice day;)


vad är det man brukar säga? Grönt är skönt? o fan vad skönt det är!
man blir så mycket gladare! har en hel dal hemma här i skogen som
är tok grön... synd att man inte hade en bra kamera! fan fina bilder
man skulle kunna ta då :)



@ vindskyddet:)


Början...

Ja detta är en lång början på en lång natt... kan inte sova som vanligt...  suger totalt... fattar inte vad man ska göra för att kunna sova heller... jessica sa att jag skulle sätta på radion o konsentrera mig på den så skulle jag inte känna av magsmärtan lika mycket... hon har jhu opererat bort blindtarmen så hon vet jhu hur de är att ha ont i magen... ajja men så ska försöka med de nu! för har kollat på 3 stycken Prison break avsnitt o har inte somnat... så nu ska jag slänga igång en film o får se om jag somnar... imorgon blir det vara hemma bara... uscha! eller blir väll att vakna o sen dra till butiken en stund beror på hur jag mår... annars blir de hem till jessica o vila upp sig..  men är jag inte bättre imon så blir det hälsocentralen för min del iafall! orkar inte att de ska vara såhära eller...


ajja god natt för dig som är lycklig o kan gå o lägga dig och vakna imorgon av att du sovit för lite när klockan ringt... men uppskatta att du har iafall sovit lite...


Så hoppas jag på att de blir inatt! höhö





Ögon

ögona mina börjar reda ge vika... fyfaan vad trött jag är! helt insane! dagen började med att efter att ha försökt sova 100 ggr så gav jag upp o klev upp. sjukanmälde mig och sedan kolla jag på Allt flyter den va väll helt okej! sedan efter det så såg jag en dokumentär som heter "verklighetens rainman" o ni som vet vad jag menar för person skoj för er ;) men iafall så är han som är kallad Rainman eller hans riktiga namn är Kim Peek eller nå sånt... han kan rabbla upp allt som han läst i hela sitt liv... va en väldigt intressant dokumentär:)

Inte nog med det... har sms:at med jessica hela dagen för saknar henne höhö... ajja men rätt som de va så ringde hon mig och bad mig gå ut... så jag öppna dörren o där stog hon! hehe så jävla gölligt! fan vad underbar hon är! så vart en liten suprice dära! så vi låg o mös... eller hon killa mig på ryggen hela tiden o va hur gullig som hälst! haha... kan knappt röra mig ibland för de gör så ont i magen... men iafall så kika vi lite på tv sen åkte hon hem nu med syrran... ska hem till henne imorgon efter hon har slutat jobbat... måste få sova med henne... har blivit som en liten drog de! höhö!  ajja nu ska jag Ta o kolla om det finns någon film att skåda! hare gött! kram!








ONANI!!!

Fyfaan vad jag har ont i magen fortfarande... ska ringa hälsocentralen snart... o sen vettfan vad jag gör... skulle lättt kunna ta en kniv o skära ur magen... så jävla fittont de gör! ja som rubriken JÄVLA ONANI! har sovit 20 min sammanlagt... sen resten av tiden har jag kollat upp i taket... om jag inte har spytt då vill säga... men hörs då! bye

God natt

Fyfaan nu har min mage säckat iihop totalt! har nog aldrig haft såhära ont i magen någon gång! uscha! fyfaan nu lär jag försöka somna om de nu går! så jag kanske vaknar å mår bättre imon! fitta... ajja skit samma god natt!

Masayah - Why

fyfaan vilken skön låt! älskar denna sorts musik! min dröm är att få göra sådan musik själv...




Long time ago!

Sry för dööölig updatering... eller skiter väll jag i! den som väntar på nå gott väntar inte för länge har jag hört talas om! sen om de gäller min blogg vettefan! men läser du så läser du!


Ja det har hänt mycket... mycket jag inte orkar ta upp!

har varit o fiskat en del nu på sistonde! skoj förutom att ja o robin antingen fått botten napp hela jävla tiden eller som i lördags så va de orkanstorm! så fan höll på flyga med vinden! va enormt roligt o se när man kassta ut så tömde man nästan hela rullen på lina för draget åkte med vinden! kom fan till finland!

ajja har varit mycket mysa, sen har varit på besök hos syrran i hille. haft korpmatch i fotboll! jävligt skoj! har match imon 21.30! skit kul tid! blir väll att åka hem till jessica efter isåfall när det är så jävla sent! hehe... ajja mer orkar jag inte skriva...

här kommer la lite bilder...




Team call-up





ajja hörs då!

God natt!

Ne o inget jävla filmtittande blev de heller! onani text till filmen! så jävla irriterande! så nu säger jag god natt! ska plugga på muntliga svenska nationella prov talet jag har imon! men de ska allt gå vägen;) bye!

Time...

If I could turn back time!


Defiance 2009

Detta är filmen iafall jag ska kika på om intresseklubben vill anteckna!

Genre: Drama/Krig
Handling:

Tre bröder som än i dag omtalas som de okända hjältarna, vågade trotsa nazisterna under andra världskriget och räddade 1200 liv, lika många som den betydligt mer berömde Oskar Schindler. När deras familj tragiskt splittras av de tyska invasionsstyrkorna under ockupationen av Polen väcks en låga ingen kan släcka inom dem. Många vänner och familjemedlemmar mördas skoningslöst av tyskarna. Men istället för att ge upp och fly, bestämmer de sig för att stanna och överleva. De gömmer sig i de otillgängliga skogarna som omger deras hemort och med sig tar de hela sin bys befolkning. Med den täta skogen som bas bekämpar de sina fiender smart och skoningslöst. Deras mod och vilja att överleva är deras ultimata vapen.

Kväller!

Fan nu är det dags att klämma en rulle fan! sen ska jag knodda in talet och sedan sussa!!!!

känns som dagen bara rullat förbi! ojoj... ajja nu blir de som sagt de ovanför! fast först ska jag ta o diska lite HÖHÖHÖ....



är itne på sånt jävla humör på att skriva... ajja imorgon blir de möte, sen hem till jessica o mysa sönder! välbehövligt! sen ska jag inte vet jag! hörs!



Ny dag nya tag!

Loggade in på hotmailen o såg att jag hade fått erbjudande på 2 lägenheter! ska ringa nu i veckan för att be om att få komma och kika på lägenheterna... ska bli mkt intressant o se.. så mkt mer skillnad än att bara få kolla på planlösningen! o det säger än inte så mycket!

I helgen har jag varit här hemma! tagit de lugnt! har dragit mig tillbaka så enormt mycket nu på senaste tiden... känns som att jag börjar komma till insikt med vissa saker och att denna tillbakadragenhet har gjort mig gott... har ett enormt stort stöd i det oxå! vilket betyder enormt mycket! folk kanske ser mig som toffel...  vilket fallet inte är... har helt enkelt dragit mig tillbaka för att jag behöver de...


nu är det måndag! o har varit i skolan en snabbis... sen har jag varit stor del av dagen i butiken! umgåtts med jacob. och pratat enormt mycket, så jävla skönt att kunna dela saker med honom utan att han dömmer ut än totalt.. utan bara lyssnar.


ne nu ska jag ut o spattsera lite, sen ska jag träna in svenska talet i skallen så jag kan göra det imon... får se om de går in! så mycket annat mycket viktigare i skallen just nu! men det får helt enkelt bli som de blir! känns inte som om att jag bryr mig om svenskan just nu!.. 

hare så gott!

mänsklig...

Svikelse, Idiotiv och ett enormt egoistiskt tänkande.

det är lätt att de blir fel! men när det blir fel vill man rätta till det så gott de går... om de går vill säga....
Så jävla tomt just nu, en stor ångest. men tiden får utvinna vad som händer o jag väntar...

Botten napp!! och ännu ett till botten napp!

hehe! ja som rubriken lyder! va iväg till hille o fiska dära med båt! för att robins onani båt är de nå fel på!!!  inte fan fick vi nå fisk heller! jävla sunk sjö!


Imorgon blir det iafall att först klockan 13.00 hjälpa syrran o jacob att flytta, sen efter de blir det att dra ut o fiska igen fast nu ute på havet... med robins båt som det är nå fel på motorn... men den funkar ändå! men är inte skit pålitlig sa robin! och eftersom man drar ut på havet o fiskar så är de jhu inte så kul å få nå fel! och robin har inga åror heller till båten! så blir att simma om de blir nå tjaffs! ajja vi skiter i att de är fel på den helt enkelt imon så vi åkter ut ändå och chansar för en fisk jävel ska jag ha!! jag har noll tålamod och hatar att fiska! men nu jävlar har jag gett mig in i leken å då ska jag fan ta mig ur den med en fisk åtminstonde!!

nu är jag vrålhungrig! o väntar på att maten ska bli klar! sen ska jag käka såklart! och sedan ska jag duscha! o sen bär det iväg till jessica! vet inte vad vi ska göra ikv! men ngn ting lär vi göra iafall!!


ajja nu ska jag skynda på mor så maten blir klar sen ska jag göra annat! bye!!

Ipred lagen...

haha fan sen första april när Ipred lagen tog kraft har enormt många slutat att fildela och även slutat tankat hem... varför undrar jag?... vaffan ska dom göra? ÅÅÅÅHHH DOM KOMMER O BÖTFÄLLA MIG!! STOR CHANS!!!  aaaa men min kompis systers kusins polares bilmekanikers mammas systers morbror han känner någon som blev bötfäld på 3 miljoner... aha hur stor va den chansen då!? äsch! detta är bara skit tkr jag!


tanka ned  Cyber Ghost Vpn !! kötta på de!!!



ajja Ipred kan suga...  fortsätt med de ni gör... håll er till Torrents... så finns ingen oro.... om de nu finns oro för dig så tror jag inte riktigt hur du förstår hur Torrent funkar... pluss att Ditt bredbandsbolag kommer säkert inom en snar framtid att börja radera all historik med allas IP addressssssssser! så då kan man bara fortsätta som vanligt! eftersom Bredbands bolagen behöver inte behålla IP historiken, för deras kunder! vilket gör att de är HELT TOTALT FUCKING JÄVLA BRUTALT omöjligt att ta någon... så denna "LAG" är helt enkelt TOTALT onödig... gör fan ingen skillnad!

nu ska jag sova! god natt!!

Dagen!

Ja hur har denna dag varit!?

Dagen börja väldigt soft! men mycket varm! tänkte först att elementen i rummet va på så jävla stekhett! men så va de inte! kikade ut och solen bara sken!!! ojoj! så efter de gjorde jag o jessica oss i ordning, käkade frulle! sen drog vi ned på stan. köpte fotbollskor och sedan gick vi o fika! sen tog vi bussen hem igen till mig!

när vi kom hem va marlene, tommy o isac o annabelle här redan! så här va de full fart! åkte lite rullstol med annabelle! och sen så grilla vi! fan så underbart gott de va! oj oj!

nu har vi just kollat klart på 2 filmer. den första va nya The fast and the furious 4!  va ruskit bra! sedan kolla vi på The flight of the phoenix! båda 2 filmerna va grymt bra och rekomenderas starkt! hehe...




Morgon dagen ser jag sjukt mkt fram emot! ska bli skoj o fiska! han jag ska iväg o fiska med fick 4 st gäddor idag! så tror stort på att få nån jävla firre imon!! om de så ska vara en jävla mört!!!  ajja! får bunkra upp med mycket kaffe och mycket mackor! för en fisk jävel ska jag få upp iafall! om jag så ska köpa den på konsum!

nu ska jag krypa ned i sängen! jessica sover som en stock! så jävla drygt o somna sist! seya!



Skor!

Japp! som rubriken lyder... skor... japp fotbollskor inköpta! så nu är det bara en match som väntar!!! så man får testa på sina ENORMA skills inom fotboll xD   ajja sämsta spelaren det är nog jag... höhö!


här är skorna iafall!   ett par Puma vart de! tog 10 min att köpa! som man säger med kärleken!!! kärlek vid första ögonkastet! så vart de över dessa skor ;)


Modevisning...

För er som kanske inte bryr sej eller visste... så har jag, tano,pennan & jessica varit med på modevisning fick hör av jessica att e va nå jävla annons bladet i sandviken som tagit kort på mig o då hade dom tagit med mig.. haha fan vad pinsamt :D fanns bra jävla mkt snyggare att ta med men men!




både jag utan kläder där i mitten och sen med den dära färg glada cardigan åt höger om min bild, är jag med!


ajja hörs då ;)

Godag godag!

Eller ska man säga god morgon till er alla som va ute igår o söp sönder igår? :P tuff natt?  kan tänka mig att Någon vaknar upp och har ett trasigt annsikte... ngn har varit otrogen, någon har ångest, någon har minnesluckor, någon kanske har blivit våldtagen... ?  who knows...


så är de iafall! fan skulle kunna bli en sån dära nattvandrare... glida runt nu på sommaren, titta till lixom om de är en tjej som är dyng rak som kanske är helt själv... hjälpa henne hem eller iafall se till så hon kommer till trygga händer... fan vad bra jag skulle må av de! oj oj! känns så skönt  att jag lämnat alkoholen bakom mig och kör på cocacola ist när de är fest! ;) kan folk bikta sig hos mig ist! vilket många har gjort! haha!! är de sant de folk säger?  "En berusad mans ord, är en Nykter mans tankar"


vad vet jag? kanske stämmer! hehe...!

Idag blir de nu ner o köpa fotbollskor! o köpa lite godis! sen kommer Marlene o tommy o annabelle o isac ;) fan stor familj de dära nu! men tack att de är så jävla skönt väder ute så man kan hålla sig ute! hehe...

ikv blir det nog mer mys! ska grilla med mor o far, käka lite gott osv! fast blir att ta de lugnt för de mästa! orkar inte med nå känns de som! man är helt tömd på energi! har ingen ork alls! har så jävla ont  i halsen! o förkyld! måste vila upp mig!

men men! tur att jessica är snorig hon med så kan man umgås med ngn utan att smitta ;) haha!

imon då blir de åka iväg med Robin o fiska! ska bli skoj som fan! därav anledningen till att de varit så lugnt nu! men oxå för att bli frisk o ta igen lite tid med jessica som man har missat nu i sthlm! måste få varva ned! det bästa med Sthlm är fan tågen där ifrån!  och en bra benämning på 08:or är "08:or är som spermier, det finns jävligt många av dem!! men det är få det blir någonting av!"

Ne du! nu ska jag vara social! och gå till mamma o slicka ur sockerkaks smeten! SÅ JÄVLA GOTT! massa barn minnen som pluppar upp när man tänker på de! hehe...

jessica är så jävla inne i sitt jävla Tyra banks skit!... sitter o kollar på kanalen E!   fattar inte vad som är så jävla intressant! den kanalen är som en jävla skvaller tidning! uscha!


= SANT

Ny dag, Nya tag!

God morgon alla bakfull jävlar!


ajja nu lär jag dra! haha ska på stan o köpa fotbollskor!! KORPEN here i come mothafuckers;)

skriver mer sen

RSS 2.0