Jobbjobb! and make over :)

har precis kommit hem från jobbet! började 21.00 igår och slutade 12.00 idag! ouf! tuff natt! det är nämligen första natten jag inte sover med jessica på 2 månader, så va väldigt jobbigt! men men inatt får vi sova med varandra! tänker tvångs hålla om henne hela natten! hehe!

sen har de väll hänt lite saker äntligen i lägenheten, har äntligen rustat klart hallen helt! vart hyffsat nöjd! nu gäller det att ta tag i resten av lägenheten! fast vi har jhu målat om hela vardagsrummet och sovrummet... men det är massa saker som ska upp på väggarna osv!

igår skicka vi iväg tv ÄNTLIGEN!!! så vi får väll hem den nästa vecka! ska bli soft!! kan vi sätta upp den på väggen och sen kan vi sätta upp alla hyllor och göra klart i vardagsrummet! får även en tavla av jessicas farfar som är en sjukt grym konstnär! han målar så jävla snygga tavlor!

såg att jessica hade lagt upp före och efter bilder på hallen! jag tyckte hon var så snäll för hon visade hur det såg ut efter att jag spacklat och målat hallen!  så här kommer det hur de såg ut INNAN allt skit!  får observera att det såg ut som en soptipp i hallen!

 


EFTER




vad vi har gjort:
Spacklat och tagit bort tapet där det var sönder rivet.
Slipat allt som spacklats!
Målat rummet 2ggr
skruva ihop garderoberna
köpt nytt skoställ och hatthylla
satt upp hyllor
satt upp 2 speglar samt en hylla under för att lägga nycklar osv på
köpt en ny spotlight
köpt korgar till mössor och halsdukar osv
och sedan kört på frihand med schablonen som sitter vid spegeln


ajja nu ska jag diska! och sedan blir det bära ned lite saker till förrådet! tex jessicas disco kuddar xD så jävla FULA :D haha

hare så bra :)

Kommentarer
Postat av: Tommy

Vart riktigt bra! pass på

2009-08-04 @ 18:37:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0